Wie zijn wij?

Mijn echtgenote en ikzelf hebben beiden een volwaardige hotelopleiding genoten alsook een tal van stages gedaan en vele prestigieuze concours gewonnen. We begonnen in '88 met ons eigen restaurant “Culinair” genaamd te Zingem.

In '91 starten we naast onze restaurantbusiness met het bedelen van maaltijden voor enkele scholen in de buurt. Deze combinatie werd duidelijk gesplitst : gastronomie en een volwaardige keuken voor de scholen. Omwille van onze kwalitatieve keuken groeiden onze schoolactiviteiten zodat we voor deze werkzaamheden in 2000 verhuisd zijn naar een nieuwe accomodatie eveneens te Zingem, waar we toen dagelijks een 800 maaltijden bedeelden.

In 2006 waren we fier dat we dagelijks meer dan 2000 maaltijden bedeelden in Vlaanderen.

In 2008 komt komt er een zaakvoerder uit eigen bodem bij, namelijk onze eigen dochter De Groote Vanessa die afstudeerde als kok. Samen zijn we goed voor het bereiden van een 2600 maaltijden per dag.

In 2009 is onze 2de dochter De Groote Liesbeth er bijgekomen omdat zij eveneens afgestudeerd is als kok.

Dus staan we nu qua impact heel sterk omdat onze werkbasis ligt bij ons “eigen” volk. Van jaar tot jaar blijken meer scholen de weg te vinden naar onze kwaliteiten, mede door onze moderne uitrusting en ons betrouwbaar personeel. Momenteel bedelen wij dagelijks meer dan 3500 maaltijden. Om de verdere uitbouw van onze zaak ten volle te kunnen realiseren en iedereen nog beter te kunnen bedienen zetten we vanaf heden onze werken verder vanuit onze gloednieuwe moderne accomodatie te Eke (industriezone aan de Makro).

Voeding driekhoek

Voeding driekhoek